28.09.2008

Stereobrigade Extravaganza vant Battle Of The Bands!!

Det stemmer venner, Stereobrigade gikk til topps under Battle Of The Bands i helgen. Førstepremien var som nevnt spillejobb under Classic Rock Festival neste år, og vi er ikke sikre på om vi har lov å si hvem som headliner den dagen vi skal spille, så det kan vi ikke si, men det blir SVÆRT!!! Av andre band som er bekreftet til festivalen kan vi nevne Kamelot, som ble offisielt kunngjort under konkurransen lørdag. Men det er ikke nødvendigvis riktig at vi skal varme opp for dem, slik det står skrevet på sidene til nrk rogaland (link under).

Det var høy kvalitet på bandene, og vi møtte skarp konkurranse, så vi vil så absolutt gjøre ære på våre medkonkurrenter. Kvelden hadde noe for enhver smak, (så lenge smaken begrenset seg til variasjoner rundt rock), og for en gangs skyld var vi ett av de yngste deltakende bandene. Publikumsresponsen var litt smålunken, men våre trofaste fans, (Andreas og faren til Pål), stod ved vår side i tykt og tynt! Noe må vi uannsett ha gjort riktig, for når kvelden var slutt stod vi igjen som vinnere. Dette var deilig, tusen takk Sandnes og CRF!

Vi håper å kunne fremvise billedlige bevis for vår deltakelse etterhvert. Stay tuned..

Her er en link til en nettside som nevnte oss med to setninger, og limte inn et stort fint bilde av oss! :)

4 kommentarer:

aavar sa...

Grattis Grattis! Kommer til å ta helt av til sommeren da ;)

Aavar

PS: er det sånn at det er bare meg som leser på blogen her, eller er det bare meg som gidder å kommentere innimellom?

Runar Gundersen sa...

Vel, vi overvåker bloggen gjennom sitemeter.com. Denne tjenesten gir oss tall på hvor mange besøkende vi har, hvor lenge de er på siden, og hvordan de kom dit. De siste dagene har vi hatt mellom 15 og 20 unike besøkende hver dag, og de bruker i snitt i underkant 5 minutter på siden. Så det er ganske enkelt bare du som gidder å kommentere innimellom :)

hest sa...

Javel gutter! Det e godt å se dokker får det te ;) Kult navn va det og! Faktisk overraska over at ingen hadde tenkt på det før :) Satse på å få me meg konsert den 17 :)

Musikkansvarlig Classic Rock sa...

Bra jobbet!
Gleder meg til dere står på hovedscenen...