17.06.2008

3 ting å melde..

1. Graceland Gospel spiller på Eggstock som foregår tisdag, onsdag, torsdag. Hvor mange ganger, og når, vi skal spille er det enda ingen som vet. Spesielt interesserte kan følge med på sidene til eggstock for mer info. Vi tror dette blir en suksess uten sidestykke i moderne historie! Og varmer opp med EP utdeling i Bergen sentrum, ved den blå steinen, tirsdag mellom 13.30 og 15.00. Noen heldige vil altså få den etterhvert velkjente Graceland Gospel EP gratis i hende! For et frieri! Vinner vi ikke publikumsprisen nå, vil vi aldri gjøre det..

2. Rockfest Haugesund gikk litt så som så. Vi var utrolig uheldige med været, like før vi gitt på høljet det katter og hunder, og tilskuertallet sank til et imponerende 2 personer. Det bedret seg noe etterhvert, og et tjuetalls mennesker fikk med seg Graceland Gospel på rockfest. Vi har alltid vært av den oppfatning at de som ikke kommer på konsert, aldri må få ødelegge for de som kommer! Så vi kjørte på med det vi hadde, og håper de oppmøtte koste seg. Ingen kan garantere for været, og det er bekreftet av vi ikke er det første bandet i historien som får seg et slikt vått slag i trynet ;)

3. Bilder fra Eksamenskonserten vil nå være å finne i bildearkivet. Bildene er få, og sort hvitt, men kule, og det er det vi har tilgjengelig for øyeblikket. Takk til fotograf Marit Stava :)

Ingen kommentarer: