01.05.2008

Siste nytt! Rockfest og Checkpoint Charlie!

Det har vært lite aktivitet i bloggen i det siste. Dette er av forskjellige årsaker, men en av årsakene er IKKE at Graceland Gospel står i stampe! Det har rett og slett vært travle tider, så her kommer en liten oppdatering ;)

Rockfest!
Vi er nok en gang bekreftet til Rockfest Haugesund. I fjor gjorde vi en liten showcase på dagen, og en kveldskonsert på høvleriet. I år er det litt uklart hva som skal skje, men det snakkes ihvertfall om en utescene. Vi gleder oss, og håper på gjensyn med så mange som mulig av de flotte menneskene vi møtte i fjor! :)

Checkpoint Charlie!
Førstkommende fredag spiller vi på Checkpoint Charlie i Stavanger sammen med Bordeline Case. Som mange av dere vet er både respektiv trommis og bassist født og oppvokst på Stavanger kanten, så dette må bli bra ;)


Fredsfestivalen!
16 april spilte vi på Fredsfestivalen arrangert av Olavsskulen på Bømlo. Bilder fra denne fantastiske event vil etterhvert dukke opp i bildearkivet. Olavsskulen er en skole vi etter hvert begynner å bli ganske kjent med, og vi blir like godt behandlet hver gang vi er der. Denne gang skal det nevnes at antallet bh`er kastet opp på scenen var fordoblet siden sist. Og de ivrigste av tilskuerene hadde ikke bare lært seg tekstene utenat, men også trykket opp Graceland Gospel tskjorter, hvor alle var ulike! Vi bøyer oss i støvet for elevene ved Olavsskulen, og ser frem til neste besøk! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

This is a nice blog. I like it!